A A
RSS

Google pretraga – Informacije o nutritivnim vrednostima namirnica

Mon, Jun 17, 2013

Vesti

Google je pokrenuo novu opciju prilikom pretrage koja će nam dati potrebne informacije vezane za ishranu prilikom pretraživanja na sajtu.

Za sada se u bazi nalazi preko 1.000 različitih namirnica, kod o kojima su dati podaci o količini kalorija, vitaminima, proteinima i nekim jednostavnim receptima.

Zahvaljujući jednostavnom načinu provere baza će se povećavati a svi korisnici moći će lako da pronađu podatke za odrđene namirnice.

Evo primera: prilikom kupovine neke namirnice, pretragom možemo odmah ustanoviti njenu hranjivu vrednost izraženu u kalorijama i mineralni sastav.

Zahvaljujući jednostavnom načinu pretrage biće lako napraviti izbor omiljenih namirnica.

Novi dodatak se lako koristi na mobilnim telefonima i daje mogućnost postavljanja pitanja glasovnim putem, jednostavnim aktiviranjem mikrofona.

Nova opcija se za sada može koristiti samo na engleskom jeziku ali u kompaniji najavljuju da će se uporedo sa bazom razvijati i podrška za ostala govorna područja.

Novi dodatak iz Googla se jednostavno koristi a opcija pored klasične pretrage na računaru lako aktivira i na mobilnom telefonu.

ekospark.com\portal

.

Tags: , , ,

Leave a Reply


− 3 = 0

Oblasti

Arhiva

Pišite nam: ekospark@gmail.com
Žao nam je, vremenski podaci nisu dostupni!


Prijavite se za vesti:

Oficijalna strana:
www.ekospark.com